Een pelletkachel is heel zuinig in verbruik. Pelletkachel Tilburg vertelt u er alles over;

Kom naar de grootste PELLETKACHEL showroom (bvk op afspraak) in het hart van Brabant; Broekhovenseweg 130m Tilburg.

Wist u dat er eindeloos veel verschillende pelletkachels bestaan? Kachels met een klassieke uitstraling, robuuste modellen, kleinere pelletkachels en zelfs modellen die geschikt zijn voor inbouw. In de showroom aan de Broekhovenseweg 130M (bedrijvenpark130) in Tilburg ontdekt u al deze varianten, brandend en wel. Zo proeft u echt de sfeer en warmte die een pelletkachel uitstraalt. U kunt onze modellen ook alvast digitaal bekijken

 

Wilt u een pelletkachel kopen? Laat u goed adviseren door de medewerkers van Pelletkachel Tilburg;

Populaire pelletkachels in de showroom

Pelletkachel Tilburg heeft een selectie van ongeveer 35 pelletkachels staan die u kunt bewonderen in de showroom. Ondanks de ruime keuze uit diverse modellen, zijn onderstaande modellen hardlopers bij onze klanten.  

  • MCZ Cute: een pelletkachel met klassieke uitstraling, active+ systeem en  bediening via Maestro wifi. Ook kan van deze pelletkachel de ruimte-ventilator geheel worden uitgeschakeld in de lage thermo-stand. 
  • MCZ Ego 2.0: een pelletkachel met moderne uitstraling,  active+ systeem en  bediening via Maestro wifi. Ook kan van deze pelletkachel de ruimte-ventilator geheel worden uitgeschakeld in de lage thermo-stand. 

Heeft u liever een pelletkachel met een meer robuuste uitstraling? Ook die vindt u in onze showroom, net als diverse kleinere kachels met een vermogen vanaf 5,5 kW.

Tot slot hebben wij ook diverse inbouwkachels staan en hydro-modellen die geschikt zijn om aan te sluiten op uw centrale verwarming systeem. Kom dus gerust eens langs in onze showroom aan de Broekhovenseweg 130M in Tilburg.