Kom naar de grootste pelletkachel showroom in het Hart van Brabant: in Tilburg

Direct naar de showroom

Wist u dat er eindeloos veel verschillende pelletkachels bestaan? Kachels met een klassieke uitstraling, robuuste modellen, kleinere pelletkachels en zelfs modellen die geschikt zijn voor inbouw? In de showroom aan de Broekhovenseweg 130 M (bedrijvenpark 130) in Tilburg ontdekt u al deze varianten, brandend en wel. Zo proeft u echt de sfeer en de warmte die een pelletkachel uitstraalt. U kunt onze modellen ook alvast digitaal bekijken. 

Populaire pelletkachels in de showroom

Pelletkachel Tilburg heeft een selectie van ongeveer 35 pelletkachels staan die u kunt bewonderen in de showroom. Ondanks de ruime keuze uit diverse modellen, zijn onderstaande modellen hardlopers bij onze klanten.

  • MCZ Cute: een pelletkachel met klassieke uitstraling, active+ systeem en bediening via Maestro wifi. Ook kan van deze pelletkachel de ruimteventilator geheel worden uitgeschakeld in de lage thermostand.

  • MCZ Ego 2.0: een pelletkachel met moderne uitstraling, active+ systeem en bediening via Maestro wifi. Ook kan van deze pelletkachel de ruimteventilator geheel worden uitgeschakeld in de lage thermostand.

Hebt u liever een pelletkachel met een meer robuuste uitstraling? Ook die vindt u in onze showroom, net als diverse kleinere kachels met een vermogen vanaf 5,5 kW.

Tot slot hebben wij ook diverse inbouwkachels staan en hydromodellen die geschikt zijn om aan te sluiten op uw centrale verwarmingssysteem. Kom dus gerust eens langs in onze showroom aan de Broekhovenseweg 130 M in Tilburg.

Bel Pelletkachel Tilburg

Wilt u er ook graag warm bijzitten? Denk dan eens aan een pelletkachel uit Tilburg!

Meer weten?
Pelletkachel Tilburg

Typ hier tekst

 Broekhovenseweg 130m
5021 LJ Tilburg

  |    06 - 1955 3739

Service: 06 - 1955 3739  

 info@pelletkacheltilburg.nl

Privacyverklaring

KvK: 17027214

Pelletkachel Tilburg gaat met de tijd mee in kwaliteit en service

Bezoek, op afspraak, voor meer aandacht voor u en uw vragen of informatie.

Bel:  06  1955 3739

 

Op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur ook  zonder afspraak open.

 

open bij voorkeur ALLEEN op afspraak

Waar vindt u ons?

Bedrijvenpark 130: rijd links achter/naast het bushokje bedrijvenpark 130 op, recht vooruit wat links aanhouden achter de grijze deuren nr. 130 M.

Stuur voor service bij voorkeur even een mail met uw gegevens en het type kachel naar: Info@pelletkacheltilburg.nl