Een pelletkachel is heel zuinig in verbruik. Pelletkachel Tilburg vertelt u er alles over;

Geniet van de gezelligheid van een pelletkachel

De gezelligheid van een houtkachel en het comfort van een gashaard. Hoe combineert u die 2? Door een pelletkachel aan te schaffen. Met een pelletkachel geniet u van de echte vlammen achter het glas, maar ook van de eenvoudige bediening die kenmerkend is voor de gashaard. 

Op zoek naar een gezellige kachel voor in huis? Laat een pelletkachel installeren;

Verhoog de sfeer in huis met een pelletkachel

Lekker met een heerlijk drankje voor de open haard, starend in de vlammen. Of even uw handen warmen aan de traditionele houtkachel in de hoek. Gezelligheid in huis, dat heeft u graag. Maar een houtkachel of open haard vergt veel werk, tijd en onderhoud.

De pelletkachel biedt dan uitkomst! Met deze moderne kachel maakt u het uzelf veel gemakkelijker. Dankzij het elektronisch bedieningspaneel of de luxe afstandsbediening en tevens thermostaat stelt u de temperatuur die u behaaglijk vindt en de kachel doet de rest.

Vooral het minimale temperatuurverschil tussen dichtbij de pelletkachel en elders in de kamer maken het een aangename ervaring. Kortom, de perfecte combinatie van comfort en gezelligheid. 

 

Wat maakt een pelletkachel zo comfortabel?

  • U stelt zelf de temperatuur in en de ventilatie-stand voor de hoeveelheid warme lucht die wordt uitgeblazen.
  • De pelletkachel is zeer geschikt voor minder goed geïsoleerde woningen, chalets, tuinhuisjes, campings en zelfs de boot.
  • Een pelletkachel vormt geen brandgevaar voor bomen en rieten daken.
  • De kachel gaat (desgewenst) automatisch aan op het door u ingestelde tijdstip, warmt op en houdt de ruimte middels een ventilator constant op de gewenste temperatuur.
  • Omdat het verbruik behoorlijk laag is - afhankelijk van het type pelletkachel en het gebruik - hoeft u de pellets maar af en toe bij te vullen. Soms zelfs maar eenmaal per week.
  • Het schoonmaken vergt slecht enkele minuten en u heeft nauwelijks afval.
De monteur van Pelletkachel Tilburg installeert uw pelletkachel snel en vakkundig;