Een pelletkachel is heel zuinig in verbruik. Pelletkachel Tilburg vertelt u er alles over;

Ervaar hoe een pelletkachel werkt tijdens een demonstratie

Heeft u wel eens een pelletkachel in werking gezien? De aangename warmte gevoeld, genoten van het vlammenspel? Pelletkachel Tilburg demonstreert voor u een of meerdere pelletkachels. Zo krijgt u een goede indruk van de capaciteit en werking van dit type kachel.   

Stel al uw vragen over het verbruik van pelletkachels aan de medewerkers van Pelletkachel Tilburg;’

Demonstratie bij Pelletkachel Tilburg

Ontdek hoe een pelletkachel er in werking uitziet in de showroom van Pelletkachel Tilburg. Onze verkoopmedewerkers demonstreren u de functionaliteiten van ieder model en u beleeft de sfeer die een pelletkachel geeft. Bovendien laten wij zien hoe groot de capaciteit van de kachel is en het gemak waarmee deze te bedienen is. 

Pelletkachel installeren
Uiteraard komt Pelletkachel Tilburg de gekozen pelletkachel bij u installeren. Eventuele bouwkundige aanpassingen, zoals het boren van een schoorsteenkanaal en het aanpassen van de schouw, worden ook door ons verzorgd. Lijkt het onmogelijk om bij u thuis een pelletkachel te plaatsen? Wij zien bijna altijd een mogelijkheid om dit toch te realiseren.  

Verschillende soorten pelletkachels

Ieder huis is uniek, dus ieder huis vraagt om een ander type pelletkachel. Klassiek of modern, klein of groot. In onze showroom demonstreren wij onder andere kachels met:

  • verschillende vermogens
  • verschillende maten (vanaf 28 centimeter diep)
  • verschillende uitlaatkanalen (naar boven, achter of opzij)
  • cv-aansluiting of gekanaliseerde luchtverwarming 
  • verschillende materialen (plaatstaal, gietijzer of keramiek)

Wilt u weten of wij een specifiek model klaar hebben staan voor demonstratie? Bel voorafgaand aan uw bezoek 06 - 53 35 38 48.

Gaat u voor een pelletkachel met een breed vuurbed of een ingebouwde ruimteventilator? Bij Pelletkachel Tilburg kan het;