Een pelletkachel is heel zuinig in verbruik. Pelletkachel Tilburg vertelt u er alles over;

Profiteer van onze aanbiedingen bij Pelletkachel Tilburg

Wie een pelletkachel gaat kopen, komt in aanmerking voor een overheidssubsidie. Maar er valt nog meer voordeel te behalen! Pelletkachel Tilburg heeft altijd aantrekkelijke aanbiedingen voor u. Kijk op deze pagina of kom eens in de showroom in Tilburg.  

 

NIEUW en Actuele aanbiedingen in onze showroom.

NU OOK HOUTKACHELS BIJ PELLETKACHELTILBURG.

Omdat er klanten zijn die toch de voorkeur geven aan houtstoken hebben wij NU ook houtkachels in onze showroom. Wel-is-waar de nieuwe generatie houtkachels met;  grote ruiten, schoner verbrandings systeem en hogere rendementen.

Geheel nieuw in onze showroom zijn de hout kachels van Max Blank, de houtkachel die ook FEILLOOS op pellets kan branden maar GEEN electra nodig heeft, toch een schitterende oogverblindende vlam en goed regelbaar.

Daarnaast ruilen wij regelmatig  een houtkachel in, die u vervolgens voor een klein prijsje kunt overnemen. Profiteer ervan. NU enkele gebruikte houtkachels al vanaf €200,-

Vraag meer informatie aan of bezoek onze showroom.

Houtbewerking machines

NU OOK HOUTBEWERKING MACHINES BIJ PELLETKACHELTILBURG.

In goede staat zijnde gebruikte houtbewerking machines. 

Wegens het stoppen van onze timmeractiviteiten, bieden wij onze machines te koop aan. Mail ons voor meer informatie. Info@pelletkacheltilburg.nl. 

Vraag meer informatie aan